fbpx
DG Creations staat voor duurzaamheid en fair trade
Prachtige zachte kleding geproduceerd met 100% organic cotton. Kleur en vorm blijven perfect naar meerdere malen wassen. Het perfecte en verantwoord cadeau voor jezelf of een ander.
fair trade, sustainable, organic cotton, biologisch katoen
3673
page-template-default,page,page-id-3673,theme-bridge,bridge-core-2.7.6,woocommerce-no-js,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,columns-4,qode-theme-ver-26.1,qode-theme-bridge,qode_advanced_footer_responsive_1000,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
 

Vandaag de dag is duurzaam ondernemen steeds belangrijker voor veel mensen, en daar wil ik aan bijdragen. Alle kleding van DG Creations is duurzaam en volgens de fair wear richtlijnen geproduceerd.

 

Alle kleding wordt geproduceerd met 100% organic cotton. Polyester wordt vervangen met rPET (recycled pet flessen – plastic). Het water dat in het productie proces wordt gebruikt gaat gezuiverd en gefilterd terug de natuur in. En de uitstoot dat vrijkomt bij het produceren van een kledingstuk is grondig gemeten.

 

Iedereen die helpt bij het produceren van de kleding werkt onder ethische en eerlijke richtlijnen. De fabrieken zijn allemaal BSCI compliant wat inhoudt dat zij zich inzetten voor betere arbeidsomstandigheden in hun wereldwijde toeleveringsketen. BSCI biedt een gemeenschappelijke gedragscode en een stappenplan aan bedrijven dat op alle sectoren en productielanden van toepassing is. Op alle producten zitten o.a. de volgende keurmerken OCS 811271, OEKO-TEX.