fbpx
Bedrijfskleding bedrukken van 1 stuks bij DG Creations
3623
page-template-default,page,page-id-3623,theme-bridge,bridge-core-2.7.6,woocommerce-no-js,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,columns-4,qode-theme-ver-26.1,qode-theme-bridge,qode_advanced_footer_responsive_1000,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
 

Bedrijfskleding

Als bedrijf wil je goed en herkenbaar voor de dag komen. Een mooi voorbeeld is om je personeel in shirts te laten lopen met het logo. Naast shirts zijn jassen en broeken ook mogelijk om bedrukt te worden. Omdat bedrijfskleding enorm afhangt van de branche waar je in werkt, en wat jij fijn vindt om te dragen heb ik deze kleding niet standaard op voorraad. Dit betekend dat je vrij bent om je eigen kleding langs te brengen die ik vervolgens voorzie van je logo. Of, ik kan de kleding inkopen.

 

Het mooie aan DG Creations is dat je bij mij geen grote aantallen hoeft af te nemen en dat je al voor 1 shirt bij mij terecht kan. Betekend voor een klein team of een zzp’er dat je dus jouw eigen kleding kan voorzien van logo en niet gelijk voor een heel leger hoeft aan te schaffen.

 

Ruime mogelijkheden! Het enige wat ik nodig heb is je logo in een vector (.ai / .eps) format en ik kan voor je aan de slag.

 

Voor het bedrukken van 1 artikel kan je uitgaan van € 7,50 per stuk excl btw. En vanaf 5 stuks krijg je daar nog eens 10% korting op.

Relatiegeschenken

Een leuk cadeau voor je zwangere collega of werknemer is een gepersonaliseerd rompertje of t-shirt met jouw bedrijfslogo. Je kan deze per stuk afnemen of al een voorraadje inslaan.

Verzoek voor meer informatie?

Wanneer je een vraag hebt over het bedrukken an bedrijfskleding of het aanleveren van een logo dan kun je contact opnemen via het onderstaand formulier. Ik neem dan contact met je op voor de verdere afhandeling van de aanvraag.